Trainingen

 Voormiddag

 

Speed Beep

   09:00

CASINO KOKSIJDE

 

 BEEP staat voor "Business Experience Exchange Platform" en wil ondernemers en leidinggevenden samen brengen om hun professionele ervaring met elkaar te delen. Het concept maakt gebruik van themakaarten ontwikkeld rond 36 aspecten die aan bod komen bij het ondernemen. Met deze "snelle" variant brengen we, onder leiding van een moderator, een 6-tal deelnemers samen om nieuwe doelstellingen en actiepunten te ontwikkelen binnen de professionele sfeer. Een SpeedBEEP sessie duurt 2 tot 3 uur en is een aanrader voor iedereen die ondernemend is. Meer info:˜www.jcibeep.com

 

 

Krachtig Vergaderen

  09:00

GEMEENTEHUIS KOKSIJDE

 

Doelgericht vergaderen is tijd besparen. Deze geanimeerde training leert de deelnemers wanneer een vergadering zinvol is, wie moet worden uitgenodigd, hoe een vergadering dient voorbereid, hoe je een goede agenda opmaakt, welke rol de voorzitter en de deelnemers hebben, hoe je de vergadering opvolgt, hoe je met lastige deelnemers omgaat en tot effectieve besluitvorming komt,...

 

 

Stop Uitstelgedrag

  09:00

GEMEENTEHUIS KOKSIJDE  

 

Stel je een bepaalde taak weleens uit? Schiet je pas op het allerlaatste moment in actie? En raak je dan in paniek omdat je je deadlines niet haalt? Een tekort aan zelfdiscipline? Dankzij de interactieve training van de Stop Uitstelgedrag Academie krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en ruk je je los van achterhaalde technieken.

Uitstelgedrag is meer dan luiheid of een tekort aan zelfdiscipline. Deze training gaat daarom veel verder dan een cursus time management. We leggen je haarfijn uit waarom we uitstellen. Op die manier leer je je eigen brein kennen en herken je toekomstig uitstelgedrag onmiddellijk. Een saaie lezing? Helemaal niet. De trainingen van de Stop Uitstelgedrag Academie zijn interactief en zitten boordevol handige, wetenschappelijk onderbouwde tips en trucs. J gaat naar huis met een toolbox vol technieken die u onmiddellijk kunt toepassen om uw doelen op korte én lange termijn effectief te verwezenlijken.

 

 

Namiddag

 

Debating Skills

  13:30

GEMEENTEHUIS KOKSIJDE

 

Ooit al eens met je mond vol tanden gestaan? Dat je achteraf dacht, verdorie, DAT had it toen moeten zeggen? Of er schiet van alles door je hoofd, maar je krijgt het niet gestructureerd uitgelegd?
Dan is de vorming Debating iets voor jou !
Deze onconventionele vorming, aangeboden in spelformule, leert je creatiever om te gaan met je antwoorden, hoe je in korte tijd toch wat structuur kan aanbrengen in je verhaal, en door actief te luisteren en de nodige humor aan boord te brengen, de andere versteld te doen staan van je weerwoord.

 

 

Motivatie

  13:30

GEMEENTEHUIS KOKSIJDE

 

Deze cursus geeft de deelnemers tips en technieken om jezelf en je team te motiveren.

Website by: Vanmarcke Software